本学の概要や組織情報、施設案内等についてご紹介します。

2021年度前期英語村外国人アルバイトスタッフ募集について

Employment Opportunity:Part-Time English Speaking Staff Member
The English Village at the Tottori University of Environmental Studies is seeking to appoint a highly skilled and enthusiastic English speaking staff member.
Candidates should be flexible and capable to work in a vibrant and multi-cultural environment.
If you are a friendly, committed and creative person, then this role is perfect for you.

Please send your CV (download from here) with your photo to village@kankyo-u.ac.jp or mail it
to the below address:
〒689-1111 Tottori-shi, Wakabadai-Kita, 1-1-1
Closing date for applications:Friday, February 12th, 2021

Place:English Village, Tottori University of Environmental Studies
Salary:1800 yen per hour (1200 yen for students)
*Transportation fee will be paid based on the regulations.

Hours:4-5 hours between 11:45-17:00 (1-3 days per week.)
Requirements and skills:
-English is our working language. Fluency in English is required.
-Knowledge of Japanese is desirable.
-Good Communication Skills
-Team Player

Start Date:April 1st, 2021

*The interviews will be conducted at the end of February.
Candidates should come to the interview prepared to discuss their background,hobbies/talents and various applicable skillsets, such as cooking,creative arts and crafts, etc. as they may be useful for upcoming events and activities.

公立鳥取環境大学英語村では、流暢に英語を話すことができる外国人スタッフを探しています。国籍は問いません。
フレンドリーで、仕事熱心、学生・一般の方と積極的に楽しくコミュニケーションできる方からのご連絡をお待ちしております。
勤務場所
公立鳥取環境大学 英語村
賃金
一般:1800円/時間
学生:1200円/時間
(本学の規定に基づき支給、交通費別途支給)
労働時間
午前11時45分~午後5時の間の4~5時間
週1~3日程度
必須事項
・流暢な英語力(日本語ができれば尚良い)
・高いコミュニケーション能力
・チームの一員として力を発揮できる人
勤務開始時期
2021年4月1日
応募方法
本学指定の履歴書(写真貼付)をこちらからダウンロードして頂き、メール(village@kankyo-u.ac.jp)または郵送で、2月12日(金)必着で下記宛先までお送りください。
鳥取市 若葉台北 1-1-1
公立鳥取環境大学 国際交流センター (village@kankyo-u.ac.jp)
電話番号:0857-38-6704 (午前9時~午後5時)
Eメール:village@kankyo-u.ac.jp  担当:木村、堀田