本学の概要や組織情報、施設案内等についてご紹介します。

2022年度前期英語村外国人アルバイトスタッフ募集について

Employment Opportunity:Part-Time English Speaking Staff Member

The English Village at the Tottori University of Environmental Studies is seeking to appoint a highly skilled and enthusiastic English speaking staff member.
Candidates should be flexible and capable to work in a vibrant and multi-cultural environment.
If you are a friendly, committed and creative person, then this role is perfect for you.

Please send your CV (download from here) with your photo to village@kankyo-u.ac.jp or mail it to the below address:
〒689-1111 Tottori-shi, Wakabadai-Kita, 1-1-1
Closing date for applications: Thursday, April 28th, 2022

Place: English Village, Tottori University of Environmental Studies

Salary: Optional

1. 1800 yen per hour (Chat & Activity)
  2. 1200 yen per hour (Chat only)
  3. ※Transportation fee will be paid based on the regulations.

Hours: 4-5 hours between 12:00-17:00 (1-3 days per week.)

Requirements and skills:
-English is our working language. Fluency in English is required.
-Knowledge of Japanese is desirable.
-Good Communication Skills
-Team Player

Start Date: After a proposal approves

※The interviews will be conducted from the end of April to the begining of May.
Candidates should come to the interview prepared to discuss their background, hobbies/talents and various applicable skillsets, such as cooking, creative arts and crafts, etc. as they may be useful for upcoming events and activities.

公立鳥取環境大学英語村では、流暢に英語を話すことができる外国人スタッフを探しています。国籍は問いません。
フレンドリーで、仕事熱心、学生と積極的に楽しくコミュニケーションできる方からのご連絡をお待ちしております。

勤務場所
公立鳥取環境大学 英語村
賃金
1800円/時間(チャット&アクティビティ)
1200円/時間(チャットのみ)
※本学の規定に基づき、交通費別途支給
労働時間
12時~17時の間の4~5時間
週1~3日程度
必須事項
  • 流暢な英語力(日本語ができればなお良い)
  • 高いコミュニケーション能力
  • チームの一員として力を発揮できる人
勤務開始時期
起案決裁後勤務開始
応募方法
本学指定の履歴書(写真貼付)をこちらからダウンロードしていただき、メールまたは郵送で、4月28日(金)必着で下記宛先までお送りください。
鳥取市 若葉台北 1-1-1
公立鳥取環境大学 国際交流センター
mail: village@kankyo-u.ac.jp
国際交流センター(英語村)
面接:4月下旬から5月上旬頃予定 日時は別途通知
※面接では基本的な質問に加えて、英語村の業務に活かせるであろう趣味・特技をお聞きします。予めホームページ等を閲覧したうえで面接に臨むようにしてください。